Verassend en leuk in authentieke sfeer

Een onvergetelijk uitje dat je niet mag missen.
Uit het gastenboek blijkt keer op keer dat mensen verrast worden door dit bijzonder gezellige, leerzame en plezierige bezoek.

Uit het gasenboek

"Prachtig verzorgde locatie, gedreven mensen, enthousiaste verteller.
Wij hebben genoten en veel geleerd over en rond de struisvogel."

"Wat een mooi bedrijf hebben jullie, we hebben veel nieuwe dingen geleerd. Ik wist niet dat er zoveel produkten waren van de struisvogel."

Klik hier voor een aantal pagina's uit ons gastenboek.

Dus steek je nek eens uit op onze Struisvogelfarm!

Bij aankomst wordt u gastvrij ontvange, met een lekker vers bakske koffie uit een authentiek kopje, met een witte eierkoek die van struisvogeleieren is gebakken. Vervolgens kunt u een professionele film aanschouwen met veel informatie over de grootste landvogel ter wereld.
Daarna doet gastheer Bart van de Staak persoonlijk uitleg over de producten en is er gelegenheid om vragen te stellen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om de struisvogel van dichtbij te bekijken en u kunt zelfs de struisvogel uit uw hand laten eten. Als slot kan men nog een bezoek brengen aan de boerderijwinkel, waar men allerlei leuke producten kan kopen van struisvogels.

Onze toegangsprijzen zijn:
7,50 p.p. voor groepen tot 25 personen.
6,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen.
(incl. koffie en verrassing)
Op zondag alleen groepen vanaf 25 personen, de prijs is dan 7,50 p.p.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden

Kijk ook hier voor onze folder.
De sfeervol ingerichte ontvangstruimte


Bent u benieuwd naar de gang van zaken tijdens het groepsuitje? Dit korte introductie filmpje geeft een indruk van het verloop van het uitje.
Van de Staak Struisvogelfarm weet zelfs de oudjes achter de geraniums weg te krijgen! Iedereen die de farm bezoekt vindt het bijzonder interessant en leuk.

Wij hopen ook u snel op onze farm te mogen begroeten!