/* */

Rondleiding

Verassend en leuk in authentieke sfeer! 

Wij willen graag dat anderen ook ervaren hoe het er aan toe gaat op onze farm, daarom bieden wij rondleidingen aan.

Bij aankomst wordt u gastvrij ontvangen, met een lekker vers bakske koffie uit een authentiek kopje, met een witte eierkoek die van struisvogeleieren is gebakken. Vervolgens kunt u een professionele film aanschouwen met veel informatie over de grootste landvogel ter wereld.
Daarna doet gastheer Bart van de Staak persoonlijk uitleg over de producten en is er gelegenheid om vragen te stellen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om de struisvogel van dichtbij te bekijken en u kunt zelfs de struisvogel uit uw hand laten eten. Als slot kan men nog een bezoek brengen aan de boerderijwinkel, waar men allerlei leuke producten kan kopen van struisvogels.

 

De ontvangstruimte

In onze ontvangstruimte kunt u in genieten van de koffie terwijl gastheer Bart u het een en ander vertelt en laat zien over de struisvogel. Deze ruimte gebruiken wij voor grote groepen.

 

De nostalgische kiosk

Voor kleine tot middelgrote groepen maken wij gebruik van onze nostalgische kiosk die u bovenaan de pagina op de foto ziet.  Daar wordt u dan gastvrij door Nellie ontvangen. Omdat deze ruimte ook van een keuken voorzien is, hebben wij de mogelijkheid om wat extra’s te bieden. Zo kunnen we u buiten koffie met een echte struisvogeleierkoek ook een struisvogelomelet, belegd broodje, worstenbroodje of een lekkere warme kop soep aanbieden.

Voor een impressie van de rondleiding kunt u het filmpje hieronder kijken:

Prijzen

Onze prijzen zijn:
€ 9,50 p.p. voor groepen van 15 tot 20 personen.
€ 8,50 p.p. voor groepen vanaf 21 tot 40 personen.
€ 7,50 p.p. voor groepen van 41 personen of meer
(incl. koffie en verrassing)

Het is mogelijk om de verrassing te vervangen door gebak. Meerprijs € 2,50 p.p.

 

Rondleiding boeken

Wanneer u een rondleiding wilt boeken, is het het makkelijkst als u even telefonisch contact met ons opneemt. We kunnen dan meteen bevestigen of de door u gewenste datum nog beschikbaar is, en de mogelijkheden met u doorspreken.

U kunt ons bereiken op 0161 225611 of 06 3047 1604